Alusta asti itse tehtyä

Kausiluontoiset raaka-aineet

Vastuullisesti tuotettua

Käsityönä tehdyt nuudelit

Luomunuudelit

Ei ylimääräistä jätettä

Suomen ensimmäinen nuudelikone

asuu täällä!

Fat Ramenia pidetään suomen johtavana tuoreiden nuudeleiden valmistajana. Teemme kaikki nuudelimme ja bao bunimme alusta asti itse. Toimitamme nuudeleitamme myös muille ravintoloille ympäri Suomen.

Prosessi alkaa taikinan sekoittamisella, johon lisätään vettä varovasti. ”Kansui” valmistetaan itse alusta alkaen ja lisätään seokseen. Sekoituksen jälkeen taikina lepää tarkoin kontrolloidussa lämpötilassa, jossa se kypsyy. Tämän jälkeen taikina laminoidaan tasaisiksi arkeiksi uudestaan ja uudestaan, jotta nuudeleille saadaan täydellisen silkkinen rakenne. Kun taikana on lopulta valmis, niin se leikataan pronssimuotilla, joka antaa täydellisen tekstuurin nuudelille, ja tämä auttaa lopulta valmiin liemen imeytymiseen nuudeleihin.

_noodles_factory_fat_ramen_3

Prosessi alkaa taikinan sekoittamisella, johon lisätään vettä varovasti. ”Kansui” valmistetaan itse alusta alkaen ja lisätään seokseen. Sekoituksen jälkeen taikina lepää tarkoin kontrolloidussa lämpötilassa, jossa se kypsyy. Tämän jälkeen taikina laminoidaan tasaisiksi arkeiksi uudestaan ja uudestaan, jotta nuudeleille saadaan täydellisen silkkinen rakenne. Kun taikana on lopulta valmis, niin se leikataan pronssimuotilla, joka antaa täydellisen tekstuurin nuudelille, ja tämä auttaa lopulta valmiin liemen imeytymiseen nuudeleihin.

THE INGREDIENTS!

Ainesosat hankitaan ja valitaan erittäin huolellisesti. Käytämme Välimeren alueen luomujauhoja, joissa on korkeat laatuvaatimukset niin niiden proteiineissa kuin kivennäisaineissa. Yhdistämme kaksi erilaista durum-jauhetta, kotitekoista kansuita ja upeaa suomalaista makeaa vettä! Meille tuore tarkoittaa todella tuoretta! Nuudelit kulkevat nopeasti taikinan valmistamisesta toimitukseen.

Toimitamme vastavalmistettuja nuudeleita aina tilausten mukaan, jotta ne pysyvät tuoreina. Meidän nuudeleihin ei lisätä mitään extraa; ei kemikaaleja, ei säilöntäaineita eikä lisäaineita, ja tuote toimitetaan päivittäin. Tavoitteenamme on aina parantaa nuudeleidemme laatua ja johdonmukaisuutta. Tämän tekeminen on haastavaa, mutta koemme sen velvollisuudeksemme.

_noodles_factory_fat_ramen_4
_noodles_factory_fat_ramen_4
_noodles_factory_fat_ramen_2

THE ARTSIAN ( yeah thats me)

Minun tarinani Fat Ramenin kanssa alkoi vuonna 2016, kun tapasin Marcosin ja Oton ensimmäistä kertaa. Olimme jo aiempina vuosina ottaneet tehtäväksemme hankkia asiakkaillemme parhaat japanilaiset nuudelit ja gyozat.

Eräänä päivänä töiden jälkeen sain puhelun Marcosilta, joka pyysi minua kehittämään taikinan, joka voisi jäljitellä alkuperäisiä ja aitoja japanilaisia gyozoja. Menin Kauppahallin kellariin ja aloin keskustella suunnitelmasta, samalla jo vaivaten taikinaa ja kehittäen ideaa, prosessia sekä taikinassa käytettäviä ainesosia.

Meidän tiimi jakaa rakkauden laatuun, yksityiskohtiin sekä jatkuvaan tiedon ja taidon parantamiseen. Kiinnitämme huomiota myös eri vuodenaikojen lämpötilojen vaihteluun ja ilman kosteuteen saadaksemme parhaan lopputuloksen.

THE VOLUMES!

Nuudelitehtaamme alkoi pienessä huoneessa Katajanokalla, joka tuotti päivittäin tuoreita nuudeleita Fat Ramenin ravintolaan Hietalahden Kaupahalliin. Kun tilausvolyymit alkoivat kasvaa, niin myös meidän nuudelitehdas kasvoi. Muutimme isompaan tilaan Lapinlahdelle, ja aloimme tuottaa nuudeleita festivaaleille, kuten Flow-Festivaaliin. Näissä tapahtumissa me myimme noin 3000 annosta vain kahdessa päivässä.

Nyt meidän tyytyväiset asiakkaamme nauttivat joka vuosi noin 100 000 annosta Helsingin ja Espoon alueella. 15 000 kg luomujauhoja sekoitetaan hitaasti 5000:n litraan vettä ja 150:n kg kansuihin, mikä luo valtavan määrän nuudelia meidän tehtaalta teidän kulhoihin!

Nykyään pystymme tuottamaan valtavan määrän räätälöityjä nuudeliresepteja. Meidän perinteisiä ja nykyaikaisia nuudeleita on mm:

1. Klassiset ramen-nuudelit: mitkä nautitaan meidän kokkien valmistamien liemien kanssa!

2.Udon-nuudelit: ovat herkullisia ja paksuja nuudeleita, mitkä nautitaan paistettuna, misokeitossa tai jäähdytettyjä kastikkeen kera.

3.Soba-nuudelit: mitkä valmistetaan tattari- ja vehnäjauhoseoksesta ja joissa on ihanan vahva rakenne

4.Tsukemen-nuudelit: ovat pehmeämpiä, pureskeltavampia ja joustavampia kuin perinteiset ramen-nuudelit. Näitä syödään paistettuna tai yksinkertaisesti upotettuna mm. eri kastikkeisiin.

5.Sinun valintasi: Kerro meille, kuinka voimme yhdessä kehittää nuudeli-ideaasi!

Meillä on tiimi, joka on omistautunut opiskelemaan sekä tutkimaan reseptejä ja uusia ainesosia. Muutaman viime vuoden esimerkki: hamppu, kalmarimuste, munanuudelit, ruis, ja farro!

_noodles_factory_fat_ramen_5
_noodles_factory_fat_ramen_7
_noodles_factory_fat_ramen_6
×

Do you want to buy the addon?

0
    Kärryni ( 0 )
    Your cart is empty
    []