Alusta asti itse tehtyä

Kausiluontoiset raaka-aineet

Vastuullisesti tuotettua

Käsityönä tehdyt nuudelit

Luomunuudelit

Ei ylimääräistä jätettä

Suomen alkuperäinen ramen -ravintola

ramen -ravintolat

Aito ja alkuperäinen, vuodesta 2015.

Ravintolapäivän Pop-Upista syntyi kasvava yritys ja brändi, joka on kerännyt suosiota ja tarjoillut kulhokaupalla onnea vuodesta 2015 asti.

Meidän tarinamme

Fat Ramen on perustajien, Marcos Goisin ja Otto Sarpaniemen idea. Puoliksi portugalilainen ja puoliksi suomalainen Marcos tuli Michelin-tason keittiöistä ympäri Eurooppaa ennen kuin hän asettui ramen-konseptiin. Yhdessä Marcos & Otto aloitti ramenien myynnin popup -keittiöstä vuonna 2014. Suuren suosion myötä he perustivat ensimmäisen ramen ravintolan Hietalahden kauppahalliin.

Ja näin alkoi Fat Ramenin tarina. Marcos & Otto matkustivat myös Japaniin maistamaan yli 100 erilaista ramen annosta. Tämä matka on dokumentoitu ja voit katsoa sen meidän IGTV:stä

Fat Ramen Founders
Marcos Gois
Otto Sarpaniemi

työpaikkoja

Ilmoitamme tällä sivulla vapautuvista työpaikoista. Olemme kuitenkin aina kiinnostuneita tutustumaan ihmisiin ja kuulemaan uusia ideoita. Mikäli vapaita pestejä ei juuri nyt ole, mutta haluat työskennellä kanssamme, lähetä CV:si, tiivis esittely itsestäsi sekä kuvaus mieleenpainuvimmasta ramen -kokemuksestasi osoitteeseen jobs@fatramen.fi.

×

Do you want to buy the addon?

0
    Kärryni ( 0 )
    Your cart is empty
    []