Alusta asti itse tehtyä

Kausiluontoiset raaka-aineet

Vastuullisesti tuotettua

Käsityönä tehdyt nuudelit

Luomunuudelit

Ei ylimääräistä jätettä

Fat Ramen

Suomen alkuperäinen

ramen -ravintola

Aito ja alkuperäinen, vuodesta 2015

Fat Ramenin ruuassa näkyy ja maistuu pohjoismaiset juuremme. Hankimme korkeatasoisia raaka-aineita paikallisilta viljelijöitä ja hyödynnämme satokauden herkkuja. Ramenimme valmistuvat vastuullisesti ja perinteitä kunnioittaen. Uskomme, että aina on varaa parantaa ja siihen myös pyrimme.

Autumn Menu

Uusi vuodenaika tarkoittaa uutta ruokalistaa Fat Ramenissa. Olemme säilyttäneet muutaman klassikon, mutta lisänneet runsaasti uusia ja ainutlaatuisia makuja. Lisäksi voimme ylpeänä todeta, että nyt bao-sämpylät on valmistettu Oatlyn kaurajuoma, joten tästä lähtien varsinainen sämpylä on vegaaninen.

Tervetuloa tutustumaan syyskauden uutuuksiin tai maistamaan meidän klassikkoannoksia.

Monthly Specials

Esittelyssä kaksi kuukauden annosta: Green Curry Ramen ja Sichuan Tofu Bao-sämpylä. Green Curry Ramen on tuoksuva ja tasapainoinen annos, jossa on useita makukerroksia. Annos on yhdistelmä kermaista, makeaa, suolaista ja mausteista – täydellistä makuparien harmoniaa. Sichuan Tofu Bao on vegaaninen bao-sämpylä, joka on täynnä makua, tofu -ragoutin kompleksisuus on aivan ainutlaatuista.

Molemmat annokset ovat saatavilla vain rajoitetun ajan kaikissa Fat Ramen -ravintoloissa.

Vegaaninen keskiviikko!

Vegaaninen keskiviikko! Meillä on ilo kertoa, että tästä lähtien tarjoamme 15% alennuksen kaikista vegaanisista annoksistamme joka keskiviikko. Alennus on saatavana Hietalahden Hallilla, Kalliossa & Tapiolassa. Tarjous ei ole voimassa kolmansien osapuolten sovelluksissa.

Fat Ramen Autumn Menu

AUKIOLOAJAT

Hietalahti

Fat Ramen on rento nuudelibaari, joka sijaitsee ainutlaatuisessa Hietalahden kauppahallissa. Se on Suomen vanhin tällä hetkellä avoinna oleva ramen -ravintola ja Helsingin ensimmäinen, jonka ruokalista keskittyy nimenomaan ramenin ympärille. Lounaasta illalliseen tarjoamme erilaisia käsintehtyjä ramen-annoksia.

Aikataulut
Ma-Ti 11.00-18.00
Ke-To 11.00-20.00
Pe-La 11.00-21.30
Su 11.00-16.00

Lönnrotinkatu 34, 00180 Helsinki – Hietalahden Kauppahalli katso kartalla

Soita ja tilaa ruuat mukaan +358 10 337 9870 tai tilaa Wolt

Tapiolan Urheilupuisto

Toisena avattu Fat Ramen-nuudelibaari sijaitsee jousenpuiston aukiolla, aivan Urheilupuiston metroaseman vieressä. Espoon ensimmäinen ramen -myymälä, jonka ruokalista keskittyy yksinomaan rameniin. Lisäksi täältä löydät viikoittain vaihtuvan lounaslistan ja muita vaihtuvia erikoisuuksia. Raaka-aineet hankitaan paikallisilta viljelijöiltä ja hyödymme aina satokauden herkkuja. Tervetuloa Urheilupuiston upeaan miljööseen.

Aikataulut:
Ma-To 11.00-19.00
Pe 11.00-20.00
La 12.00-20.00
Su suljettu

Koivu-Mankkaan tie 1 02200 Espoo katso kartalla;
Jousenpuiston aukiolla, heti Urheilupuiston metroaseman vieressä;

Soita ja tilaa ruuat mukaan +358 10 337 9872 tai tilaa Wolt

Kallio

Alkuperäisen Fat Ramen -nuudelibaarin kolmas ravintola Hesarin kulmalla. Kallion ensimmäinen ramen-ravintola keskittää ruokalistansa nimenomaan ramenin ympärille. Lounaasta iltaan tarjoamme erilaisia käsintehtyjä ramen-annoksia. Ravintola arvostaa kausiluonteisuutta ja annoksissa käytettyjä ainesosia. Makuina yhdistämme kunnianhimoisesti aasialaisia ja pohjoismaisia makuja.

Aikataulut:
Ma-Pe 11.00 – 22.00
La 12.00 – 22.00
Su 12.00 – 20.00

Helsinginkatu 4 – 00500 Helsinki
katso kartalla

Herttoniemi (vain kotiinkuljetus)

Suositulla Fat Ramenilla on myös keskuskeittiö Herttoniemessä. Keskuskeittiössä ei ole asiakaspaikkoja, vaan se toimii pelkästään ennakkotilauksilla. Nyt voit siis tilata meidän ihanat käsin tehdyt ramen -nuudelit ja muut ruokalistan annokset suoraan kotiisi Itä-Helsingissä. Löydät meidät Woltista tai Foodorasta.

Aikataulut:
Ma – Pe 11.00 – 19.00
La Suljettu
Su Suljettu.

Hitsaajankatu 4B, 00810, Helsinki katso kartalla

Tilaa Wolt or Foodora

DID YOU KNOW?

Toinen Fat Ramenin perustajista on Marcos Gois, joka on työskennellyt yhden, kahden ja kolmen Michelin tähden keittiöissä ympäri Eurooppaa

DID YOU KNOW?

Toimme ensimmäisinä Suomeen autenttisen japanilaisen ramen-nuudeli -koneen. Kiitokset Yamatolle!

DID YOU KNOW?

Ensimmäinen Fat Ramen -annos tarjoiltiin ravintolapäivänä pop up -keittiöstä vuonna 2014

DID YOU KNOW?

Kukkakaali -ramen poistui kerran hetkellisesti listaltamme… Tämä osoittautui suureksi virheeksi, ja opimme läksymme!

×

Do you want to buy the addon?

0
    Kärryni ( 0 )
    Your cart is empty
    []